Websites

Website Scheurwater ICT

Scheurwater ICT

Fred is een zeer bekwame ICT'er, maar websites maken kan hij niet. Dus heb ik er maar eentje voor hem gemaakt.

Website Sigarenfabriek Hovens

Sigarenfabriek Hovens

Ik vind het van groot belang dat dit soort bedrijven blijft bestaan, ondanks de tegenwind waar ze mee te maken hebben. De website heb ik daarom herzien. En dat ze nog maar lang lekkere sigaren mogen maken!

Website Apaba

Apaba

Geheel vrijwillig en mijn lijvigste project tot nu toe: de (drietalige) website van Apaba, kennel voor weeshonden in Portugal. De hele backend heb ik zelf geprogrammeerd in php, sql, javascript en jquery. Deze website heb ik overgedragen en wordt niet meer door mij beheerd.

Monumentenmakelaar

De Monumentenmakelaar

Een 'mobile first' website met een nette php-motor. Aan een nieuwe backend wordt momenteel de laatste hand gelegd.

Fort Rammekens

Staatsbosbeheer Fort Rammekens

Dit fort is over de 500 jaar oud, en toen ik daar begon als vrijwilliger was de website dat ook ongeveer! Ik heb dus maar 'even' een nieuwe gemaakt. Een mooie, heldere, snelle website met duidelijke informatie. Dat verdient zo'n leuke plek op Walcheren toch wel.

Innerwijs

Innerwijs

Een website die precies past bij waar Innerwijs voor staat. De hele 'feeling' van de website was een hele zoektocht. Frontend gegeneerd in xBase.

Website Simonelli

Simonelli Muziekschool

De oude website van deze mensen was zo gedateerd, dat ik maar aangeboden heb een nieuwe voor ze te maken. Voor nop!

Sigaartje?

Door mijn vorige baantje heb ik nogal wat content over dit onderwerp op de plank liggen. Tijd om hier eens wat mee te doen.